Jak jinak, jedno z mých oblíbených jídel:-)

Ingredience:

bageta typu farmář, ciabatta,  nicoská…

pár konzerv tuňáka v rostlinném oleji

olivy zelené či černé (hlavně bez pecek)

nakládané červené papriky (orestované – co si budeme povídat, orestované jsou prostě nej)

Postup:

V misce smícháme tuňáka z konzervy (většinou je dobré odlít trochu oleje ) a na drobno nakrájené olivy. Bagetu rozkrájíme na ca. 10 cm díly a ty rozřízneme napůl. Na jednotlivé kousky pak nandáme směs tuňáka a oliv a ozdobíme nakládanými orestovanými paprikami. A je hotovo! 🙂

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s